Wke

Slik demonterer fra en sykkel

Trinn

Slik demonterer fra en sykkel. Fra sittende stilling, pedal på den ene siden og deretter lene seg frem for å stå opp på den pedalen mens du løfter baken av setet.
Slik demonterer fra en sykkel. Fra sittende stilling, pedal på den ene siden og deretter lene seg frem for å stå opp på den pedalen mens du løfter baken av setet.

Grunnleggende metoden

 1. 1
  Fra sittende stilling, pedal på den ene siden og deretter lene seg frem for å stå opp på den pedalen mens du løfter baken av setet. (Dette er det viktigste steget. Hvis du blir sittende du ikke vil ha så mye kontroll over sykkelen din en gang stoppet.)
 2. 2
  Bremse sykkelen nesten til en stopp, og pass på å holde balansen. Bruk kroppen, snarere enn styret.
 3. 3
  Fjern høyere foten fra pedalen sin.
 4. 4
  Som sykkelen kommer til en fullstendig stopp, tips din sykkel litt til siden med frigjort fots.
 5. 5
  Sett at foten på bakken.
 6. 6
  Fjern den andre foten fra pedalen sin og sette den på bakken.
 7. 7
  Lene sykkelen litt når du svinger enten benet over setet eller gjennom rammen hvis det er en kvinnelig stil sykkel.
 8. 8
  Sett den andre foten på bakken.

"Noob" Method

 1. 1
  Som du rir på sykkelen, svinge det ene beinet over rammen og på den andre pedalen raskt.
 2. 2
  I en rask bevegelse, 'grøft' sykkelen og bruke rammen til å springe frem.
 3. 3
  Lande trygt og gjenopprette sykkelen.

"Jumpin 'the Gun" Method

 1. 1
  Bygge opp fart forut for sin tid.
 2. 2
  Start "kystfart" (slutte å tråkke. Sykkelen fremdeles beveger seg) når du er noen få meter unna destinasjonen.
 3. 3
  Når du er bare noen få meter unna, forsiktig klem din bakbremsen. Sykkelen bør begynne å skli.
 4. 4
  LANGSOMT fjerne føttene fra pedalene og fast plante dem på bakken før sykkelen slutter å bevege seg. Det bør komme til en tidlig stopp.
 5. 5
  Stå opp. Svinge en fot over sykkelen og gå opp til en optimal plassering.

Høy stil metode

 1. 1
  Svinge en fot (vanligvis den høyre foten er brukt, men begge føtter er akseptabelt) bak ryggen på sykkelsetet, mens sykkelen er fortsatt litt i bevegelse. Merk: Hvis du har tåklips, være helt sikker på å koble pedal foten fra dem! Hvis du glemmer dette, vil du finne deg selv bokstavelig talt slengte på bakken når "swing" foten berører bakken for å stoppe!
 2. 2
  Kysten til en stopp med begge føttene på den ene siden av sykkelen, med den ene foten på pedalen og den andre foten bak den. Bruk kroppen din i stedet for styring for å balansere.
 3. 3
  Når sykkelen er helt stoppet, steg ned på bakken.

Tips

 • Det kan være bra å starte med å bringe setet ned slik at begge føttene kan være flatt på bakken mens du sitter. Dette letter frykt for å falle. Men når du får erfaring, flytte opp setet slik at bare tærne berører bakken.
 • Når først lære den andre metoden, prøve å gjøre det på et mykt underlag i tilfelle du faller. Dette er den foretrukne metoden for barn og tenåringer, og til voksne vil gjøre det på denne måten også.
 • Mange begynnelsen ryttere føler deg ukomfortabel med å stå opp på en pedal. Den sittende stilling kan virke mye tryggere fordi tyngdepunktet er lavere. Men stopper mens du sitter er svært vanskelig. Hvis setehøyden er riktig justert (bare tærne berører bakken mens du sitter), vil rytteren må lene sykkelen mer til den ene siden for å få en fot flatt på bakken. Dette vil trolig føre til at sykkelen å falle over til den ene siden helt (muligens med ett ben under den) og forårsake skade.