Wke

Hvordan utvikle arm styrke for baseball

Gjentatte ganger å kaste en baseball over lange perioder uten å ha utviklet din arm styrke kan skade skulderen, armen eller håndleddet. Skade fra å kaste en baseball kan forebygges hvis du utvikle din arm styrke gjennom flere ulike metoder. Bruk disse tipsene for å lære å utvikle arm styrke for baseball.

Trinn

Hvordan utvikle arm styrke for baseball. Utvikle en kaster styrke utarbeide program.
Hvordan utvikle arm styrke for baseball. Utvikle en kaster styrke utarbeide program.
 1. 1
  Utvikle en kaster styrke utarbeide program. Kaster en baseball benytter mange små muskler i armen. Å sette sammen et program som er rettet mot disse mindre muskler vil hjelpe deg å kaste hardere, mer og raskere.
  • Forskning og kopi workout rutiner andre vellykkede baseball spillerne bruker for å styrke armene. Vanligvis vil en rutine innebære øvelser som skulder bortføring, bortføring ekstern rotasjon og side-liggende ekstern rotasjon.
  • Bruke manualer når du utfører kaster styrke program. Utnytte manualer mellom vekten av 3 til 8 pounds, spesielt hvis du er bare begynnelsen et program. Prøver å løfte tyngre vekt kan føre til skade.
  • Bruk en motstand band til å styrke din arm. En motstand bandet er som en stor gummistrikk som benytter motstand for å bygge muskler. Motstand bandet øvelser er nyttig for å bygge arm styrke. Et eksempel på en motstand bandet trening som øker arm styrke for baseball er en D2 fleksjon. Dette gjøres stående, med en ende av motstanden bandet fast i en flekk på gulvet i nærheten føttene og den andre enden av bandet i hånden. Heve armen til side mens du holder bandet til å bidra til å styrke musklene i skulderen.
 2. 2
  Styrke underarmene. Sterke underarmer hjelpe deg å gripe ballen bedre og gir deg mulighet til å knipse baseball med håndleddet.
  • Gjør håndleddet krøller. Håndleddet krøller kan gjøres med manualer. Plasser hele underarmen over en benk med hånden hengende ut av kanten. Med håndflaten vendt opp, krølle dumbbell kun ved hjelp av håndleddet så mange ganger du kan.
  • Gjør en plate klemme. De flate, runde vekter som brukes på knebøy stativer og vektstenger kalles plater. For å øke håndleddet styrke, holde en plate i hånden på din side og klemme det å holde fra å slippe det.
 3. 3
  Spille lenge kaste med en partner. Long kaste vil hjelpe deg med å avgjøre hvor langt du kan kaste ballen. Konsekvent presser deg selv til å kaste lenger ikke bare vil utvikle de kaster musklene i armene, men vil legge hastighet til kast, også.
  • Flytte lenger fra hverandre når du spiller lenge kaste. Begynn nær partneren din, og deretter begynne å bevege seg lenger fra hverandre etter hvert som kaster musklene varme opp.
 4. 4
  Kaste en baseball regelmessig. Kaste en ball ofte, uten nødvendigvis å prøve å kaste hardt eller fort, vil opprettholde styrken i armen. Ta lange perioder off mellom å kaste en baseball vil kontinuerlig satt tilbake din kaster styrke.
 5. 5
  Perfeksjonere kaste mekanikk. Basert på din kroppstype og hva slags pitcher du ønsker å bli (rask ball, underarm, sidearm, etc.), er dine mekanikere kommer til å variere. Har noen kjent med kunsten pitching vurdere deg og hjelpe deg perfeksjonere mekanikk. Du vil ikke være i stand til å utvikle dine kaste muskler til sin maksimale kapasitet hvis mekanikere er feil.

Tips

 • Få informasjon fra tidligere major league eller college baseball-spillere om hvordan de utviklet sin arm styrke. Hvis du ikke har tilgang til profesjonelle eller kollegiale baseball-spillere, lese bøker skrevet av baseball spillerne som fokuserer på strategier og mekanikk for å utvikle arm styrke.

Advarsler

 • Alltid strekke før du forsøker å kaste eller trening. Ikke gjør det, kan forårsake alvorlig skade musklene du har tenkt å gjøre sterkere.
 • Arbeide ut med tung vekt og gjøre øvelser som benkpress eller dumbbell curls vil ikke hjelpe din arm styrke for baseball. Det vil øke din generelle arm styrke, men ender opp hemme deg fra å kaste hardere, lengre og raskere fordi det bremser armen hastighet.

Ting du trenger

 • Baseball
 • Baseball hanske
 • Tren rutine
 • Manualer
 • Motstand bandet