Wke

Hvordan steke marshmallows

Sitter rundt et bål, muligens et bål på stranden om natten, eller kanskje i skogen, eller kanskje du til og med har en brann i oppkjørselen i en hjulkapsel, finner du deg selv å verdsette synet av flammene og varmen, men du ' re mangler noe... det må være stekt marshmallows!

Trinn

Hvordan steke marshmallows. Skjær en tynn grønn pinne lang nok til å nå brannen uten å brenne deg.
Hvordan steke marshmallows. Skjær en tynn grønn pinne lang nok til å nå brannen uten å brenne deg.
 1. 1
  Bygge en brann. Start ut med (papir fungerer best), og deretter holder på å legge på seg større og større biter av tre.
 2. 2
  Skjær en tynn grønn pinne lang nok til å nå brannen uten å brenne deg. Velg et løvtre pinne, ikke en eviggrønn eller annen harpiksholdig en, slik at du ikke har saft siver inn til smaken din behandler. Det er også enkelt å bruke metall type "rullende fuglesteik" som gir mulighet for å rotere godbit for jevn bruning med twist av fingrene.
 3. 3
  Dytte en marshmallow på pinne. Pass på at enden av pinnen går gjennom den andre enden av marshmallow å hindre den fra å skli av når ting begynner å bli varmt.
  • Du kan stable så mange marshmallows som du kan passe på pinnen. Selv om å bli ristet kanter vil du bare ønsker å gjøre en om gangen.
 4. 4
  Forlenge marshmallow å sitte i eller over brannen. Sette en marshmallow inn hoppende flammer vil alltid sette den i brann og brenne det. Hvis du brenner det, kan du plukke av de brente deler og spise myk, seig inni. Holder den over lave kull vil caramelize det til en fin gylden brun farge. For optimale resultater, vente til ilden har brent lenge nok til å produsere varme kull områder. Disse områdene vil gi ovnen som varme uten antennelse marshmallow!
 5. 5
  Roter steking redskap til jevnt varme og toast marshmallow. Det er morsomt å se hvor store de blåse opp som de steke. Jeg personlig liker å steke meg til de er omtrent doblet i størrelse, og har en jevn gyllen farge. Trekk bort marshmallow når det er gjort til din smak. Blås det ut hvis det tok fyr. Ikke rist den.
  • Alle liker deres marshmallows stekt annerledes. Noen som deres godt gjort, mens andre ikke ønsker deres brant i det hele tatt og bare for å være varm og gooey fra varmen.
 6. 6
  La marshmallow kjøle seg ned i 30 sekunder til et minutt før du prøver å spise den. Brenning vil ødelegge din opplevelse.
 7. 7
  Bite av marshmallow fra pinnen og nyte det. Ikke gjør dette hvis du bruker metall roasting gafler, får de ekstremt varme! Tilbake til start og gjenta så mange ganger du vil stekte marshmallows!

Tips

 • Hvis du balk på de dytter en snart-å-være gooey marshmallow på en pinne som var på bakken i lang tid, passerer enden av pinnen gjennom ilden i noen sekunder. Dette bør fjerne mest rusk og mange fra pinnen. Bare tørk av aske etter, og tilsett marshmallow.
 • Ved hjelp av en "grønn", eller levende gren, vil holde brannen fra belysning ditt steking pinne før du er ferdig, men vær sikker på at det ikke er en giftig plante.
 • Hvis du brenner marshmallow de første gangene, ikke kaste marshmallow unna. Det er fortsatt god, bare skrape av utsiden. Fortsette å prøve. Det er ikke slutten på din perfekte marshmallow toasting karriere.

Advarsler

 • Hold brann hopp og under kontroll, og sette den ut før du forlater den.
 • Ikke sett din pinne på kanten av peisen eller på et bord for å steke, kan det resultere i en stygg marshmallow og det kunne starte en brann.
 • Se barna når de gjør dette.

Ting du trenger

 • Brann
 • Pinner for marshmallows
 • Bag (r) av store marshmallows
 • Sjokolade og Graham sprakk for deilige S'mores!