Wke

Hvordan overbevise deg selv for ikke å begå selvmord

Er du tenker på å begå selvmord, men vet du ikke burde? Denne guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg å ikke begå selvmord.

Trinn

Hvordan overbevise deg selv for ikke å begå selvmord. Når du tenker rasjonelt, prøv å tenke på løsninger på problemene dine som er konstruktiv, og som vil bidra til å lette smerten du går igjennom.
Hvordan overbevise deg selv for ikke å begå selvmord. Når du tenker rasjonelt, prøv å tenke på løsninger på problemene dine som er konstruktiv, og som vil bidra til å lette smerten du går igjennom.
 1. 1
  Tenk på det. Er de problemene som du ønsker å ende med selvmord som forferdelig og permanent at ingenting kunne lindre dem? Selv om du kanskje ikke tror det nå, vil du gjenopprette fra ditt problem eller problemer og leve ut resten av livet ditt lykkelig. Det er ingen problemer i denne verden som kan løses ved selvmord.
 2. 2
  Når du tenker rasjonelt, prøv å tenke på løsninger på problemene dine som er konstruktiv, og som vil bidra til å lette smerten du går igjennom. Personen selvmordsforsøk ikke virkelig ønsker å dø - i stedet de bare vil smerten å stoppe.
 3. 3
  Hvis det er noen som bryr seg om deg, bør du snakke med dem om dine selvmordstanker. Mange har opplevd selvmordstanker, ville det være en god idé å snakke med en av dem til å komme over det.
 4. 4
  Hvis du virkelig nær å begå selvmord kan det være en god idé å innrømme selv til noen form for sykehuset hvor de kan overvåke og stoppe deg fra å drepe deg selv og holde deg trygg, så du ikke blir offer for selvmord gjør det.
 5. 5
  Har noen problem, ting eller person har kontroll over din lykke og avgjøre om du er fornøyd eller ikke? NO. Du har kontroll over denne personen, og ingen har kontroll over det, og kan bestemme det for deg.
 6. 6
  Vil din beslutning påvirke andre? Mens smertene kan ha stoppet for deg. Mengden av sorg at dine slektninger vil føle vil vare sin levetid. Vil du at din smerte å gå med dem for resten av deres liv? Eller vil du heller finne ut av det og bli kvitt smertene fra livet ditt helt?
 7. 7
  Du er eieren av livet ditt, som du bare får ett. Din eksistens er spesiell. Hvorfor ikke la den tingen, situasjon eller problem som tvinger deg til å avslutte livet. Og starte et nytt liv i et nytt sted med nye mennesker i et nytt arbeidsmiljø.

Tips

 • VET at når du tenker ting som ikke er å hjelpe deg, er du tenker feil tanker. De er ikke ment å være der, og de ​​er definitivt ikke en velkommen del av deg.
 • Stedet for å ende livet ditt, prøv begynner det. En måte å gjøre det på er å være virkelig tro mot deg selv og andre.
 • De fleste som ønsker å begå selvmord gjør det fordi de ønsker å føle lettelse. Vel, er lettelse en følelse, og du trenger et liv å ha følelser. Så hvordan kan du føle lettelse når du er død?
 • Prøver alltid å finne den gode siden av dine problemer, og hvis noe går galt prøve å endre det til å bli bedre, ikke gi opp livet ditt uansett hvor dårlige ting blir, ill innrømme at jeg har disse tankene ofte, men jeg må bare en liten latter og litt kjærlighet, og jeg føler meg bedre allerede, bare prøv husker de små øyeblikkene av lykke uansett hvor små de er. Lykke til dere alle.
 • Prøv å virkelig virkelig sette deg inn i andres liv, gi dem noen sekunder eller minutter å forstå hvordan deres hele livet er. Tenk sanser. Vondt og ønsker. Elsket og mistet. Vi er alle sammen her, uansett hvor langt fra hverandre vi er i avstand.
 • Verne om ting og mennesker som du liker, og gjøre dem en større del av livet ditt.
 • Alt er mulig når du setter ditt sinn til det. Tenk på de gode tider du kan gjøre og alt du vil gå glipp av.
 • Vet ting vil bli bedre. Ikke noe bra eller dårlig er permanent, men selvmord er.
 • Prøv å bli med en gruppe eller klubb for å holde tankene bort fra de dårlige tingene som skjer nå, kan det hjelpe mye hvis det er noe du liker!
 • Hvis du ønsker å avslutte livet, kan du være i fare på grunn av disse tankene. Oppsøke ting som vil hindre deg fra å ende det.
 • Alltid vurdere kjemiske og hormonelle endringer i kroppen din, de er en midlertidig del av oppveksten og endringer, og effektene kan bli overvunnet.
 • Ikke gjør det, du er vakker og ønsket i denne verden.
 • De velkommen deler av dere er de delene som gjør deg og andre virkelig glade og trygge.