Wke

Hvordan lage en falsk kontaktlinse med tårer

Du er sikkert klar over hvor kontaktlinser arbeid, de er formet for å brekker lett å hjelpe øynene fokus. Det du kanskje ikke har tenkt på, er imidlertid at du kan bruke tårer å lage en midlertidig "kontaktlinse" for øyet som faktisk lar deg lese teksten ganske klart på en svært kort avstand!

Trinn

Hvordan lage en falsk kontaktlinse med tårer. Forbered deg ved å finne en bok eller et ark med små til svært liten skrift.
Hvordan lage en falsk kontaktlinse med tårer. Forbered deg ved å finne en bok eller et ark med små til svært liten skrift.
 1. 1
  Forbered deg ved å finne en bok eller et ark med små til svært liten skrift.
 2. 2
  Sitte ved et skrivebord eller bord hvor du plasserer boken eller papir. Du må være i stand til enkelt å bøye seg over teksten og se rett ned på det med en omtrentlig avstand på 5-10cm (2-4 inches).
 3. 3
  Gjør dine øyne vann (produsere tårer). Dette er den vanskeligste trinnet i prosessen, men du i utgangspunktet har tre valg: (1) Mange er veldig sliten midt på dagen, når noen gjesper kan generere betydelige mengder tårer, (2) Skjær en løk og hold et stykke under øynene dine, (3) Gjør denne aktiviteten når du faktisk gråter.
 4. 4
  Når du har en god mengde tårer i begge øynene, bøye seg over bordet og ansiktet rett ned. Det er viktig at du prøver å blinke så lite som mulig - helst ikke i det hele tatt. Du bør være i stand til å avstå fra å blinke i noen sekunder, fordi øyet er allerede svært fuktig fra tårer.
 5. 5
  Bruk en hånd til å dekke (eller langt ifra) øyet med minst mulig tårer i den. Det kan være vanskelig å avgjøre hvilke øye å dekke, men det viktigste er at du dekker det ene øyet, og teksten blir så tett at det er umulig å bruke begge øynene på en gang å lese den.
 6. 6
  Igjen, mens du prøver ikke å blunke (avstå fra å blinke tar litt praksis), flytt seeing eye ned og over teksten. Bevege hodet rett opp eller ned for å finne den optimale avstanden, slik at teksten vil være i fokus. Et godt utgangspunkt er å ha øyet 5-10cm (2-4 inches) over teksten.
 7. 7
  Hvis du er heldig, med mengden av tårer og avstanden til teksten, bør du være i stand til å lese selv svært liten skrift lett på en svært nær avstand.

Tips

 • Flere tårer betyr ikke nødvendigvis et bedre objektiv, dessverre. For mye tårer vil ikke produsere en ideell form for et objektiv, og at bredden av navet (der tekst vises klart og skarpt) kan bli kraftig redusert.
 • Eksperimentere for å finne den optimale tåre beløp. Du kan redusere mengden av tårer ved forsiktig å blinke.
 • Når du ser på teksten, prøver ikke å skanne rundt ved å flytte øyet; bevege hodet i stedet. Øyet bør se rett nedover slik at "objektiv" holder fast på plass.