Wke

Hvordan kjøpe en pistol i Wisconsin

Wisconsin har noen av de mest skånsom lover i landet om skytevåpen besittelse. Lisensiering, treningsprogrammer og psykologiske tester er ikke nødvendig, og Wisconsin statens grunnlov angir individets rettigheter til å eie og bære våpen, i mer spesifikke ordlyden enn Europa Grunnloven. Wisconsin oppfyller føderale forskrifter som krever bakgrunnen sjekker og venter perioder for skytevåpen kjøp, men den 48-timers venteperiode pålagt å kjøpe en pistol i Wisconsin er kortere enn den føderale 5-dagers kravet pålegges av Brady Bill. Wisconsin var fritatt fra å pålegge den 5-dagers kravet siden det allerede hadde en 48-timers venteperiode på plass når Brady Loven ble sanksjonert.

Trinn

Hvordan kjøpe en pistol i Wisconsin. Velg pistolen du ønsker å kjøpe, ber om hjelp fra en forhandler om nødvendig.
Hvordan kjøpe en pistol i Wisconsin. Velg pistolen du ønsker å kjøpe, ber om hjelp fra en forhandler om nødvendig.
 1. 1
  Velg pistolen du ønsker å kjøpe, ber om hjelp fra en forhandler om nødvendig.
  • I Wisconsin, gjelder en ventetid bare for å Pistol salg, ikke sportslige rifler.
  • Noen sportsbutikkene og pistol forhandlere har skytebaner hvor du kan teste våpen for å hjelpe deg å avgjøre hvilken du skal kjøpe.
  • Våpen som ikke lovlig kan selges i Wisconsin inkluderer maskingevær, korte barreled hagler og rifler, overfall våpen forbudt av Federal Violent Crime Control and Law Enforcement Act of 1994, og plast våpen som ikke kan identifiseres med metalldetektorer. Lyddempere og panserbrytende ammunisjon er også forbudt i Wisconsin.
 2. 2
  Vise legitimasjon for å bekrefte din alder og identitet, og deretter fullføre en øyeblikkelig bakgrunnssjekk.
  • Wisconsin begrenser pistol salg til de som er 18 år eller eldre. Imidlertid kan mindreårige så unge som 12 år eie og skyte våpen så lenge de er på jakt sammen med en voksen eller deltar i et kurs.
  • En bakgrunn sjekk må gjennomføres for alle skytevåpen kjøp. Kundens identifiserende informasjon er kjørt gjennom Federal Bureau of Investigation (FBI) og National Instant Criminal Background Check System (NICS) databaser. Prosessen tar vanligvis ikke mer enn noen få minutter. Giveren må nekte å selge dersom kunden har blitt dømt for en forbrytelse, har blitt funnet ikke skyldig i en forbrytelse overbevisning på grunn av psykiske lidelser, har blitt ufrivillig begått for mental behandling, eller er under et misbruk eller trakassering besøksforbud. Forhandlere som ikke overholder umiddelbar bakgrunnssjekk kan bli bøtelagt opp til 3740€ og kan bli fratatt sin virksomhet lisens.
 3. 3
  Vent minst 48 timer for kjøpet til å bli ferdigstilt, hvis du kjøper en pistol.
  • I ventetiden en mer detaljert bakgrunn sjekk vil bli utført av Department of Justice (DOJ). Hvis bakgrunnen sjekk hever mistanke om hvorvidt kjøperen kan lovlig eie et skytevåpen, kan ventetiden forlenges opp til tre virkedager å tillate ytterligere etterforskning.

Tips

 • 2011 Wisconsin Act 35 skapte en prosess for Wisconsin beboere å skaffe skjult bære lisenser. The Wisconsin Department of Justice arbeider nå med å implementere denne lovgivningen. Emergency regler som gjennomfører prosessen og børsnotering anerkjent out-of-statlige lisenser er nå godkjent. En godkjent klasse må tas før man kan søke om CC tillatelse.
 • Loaded skytevåpen er tillatt i offentlige bygg, tavernaer eller noen typer motorisert transport så lenge personen er i besittelse av skytevåpen har en CCW tillatelse.
 * Wisconsin loven ikke tillater kommunene å håndheve lover angående salg og besittelse av skytevåpen som er strengere enn de statlige lover. Kommuner kan begrense avfyring av våpen innenfor sine grenser.