Wke

Hvordan håndtere HPPD

Hallusinogen vedvarende oppfatning lidelse (HPPD), er en nevropsykologisk lidelse som kan oppstå etter å ha tatt hallusinogene stoffer. En stor andel av de som utvikler HPPD synes å utvikle den etter sine første eksperimenter med hallusinogener, men noen erfarne narkotika-brukere har også rapportert det. Det manifesterer seg som noe av et bredt spekter av visuelle forstyrrelser, som kan stige og falle i intensitet, eller kan forbli konstant. Det avtar vanligvis over tid, og i mange tilfeller helt forsvinner. Det bør tas i betraktning distinkte fra fenomenet "tilbakeblikk" som er intermitterende og kortvarig.

Det er ofte ledsaget av depersonalisering / derealisation lidelse, en skremmende tilstand der ingenting virker ekte og man ser ut til å være flytende om i en drøm. Roten til denne effekten er angst eller frykt, og du kan fjerne den ved å eliminere angst.

Lite er kjent medisinsk om HPPD, og ​​det er ingen permanent kur, men det er helt overkommelig ved å følge noen retningslinjer. Heldigvis for oss, er hjernen i stand til stor healing og omdirigering, og menneskesinnet av stor tilpasning.

Trinn

Hvordan håndtere HPPD. Hallusinogen vedvarende oppfatning lidelse.
Hvordan håndtere HPPD. Hallusinogen vedvarende oppfatning lidelse.
 1. 1
  Se en lege umiddelbart. Hvis legen din forteller deg at han ikke har en anelse, se en annen. Noen medisiner kan det være lurt å diskutere med legen din er:
  • Benzodiazepiner, som Xanax eller klonazepam kan bidra til midlertidig å lindre symptomene. Ikke la legen din for å foreskrive du risperidon (Risperdal) som det er studier som viser det gjør HPPD verre. Det finnes ingen kur for HPPD bortsett fra generell god levende, men benzodiazepiner er kjent for å redusere de visuelle symptomer samt angripe angsten som følger med og forverrer HPPD.
  • Anti-depressiva, som Prozac å bidra til å håndtere den psykologiske effekten. Den psykologiske effekten er det som teller, ikke det visuelle selv - de visuelle symptomer kan ikke skade deg.
 2. 2
  Ikke få panikk. Dette er ikke slutten av verden. Det kan føles ganske ille, men du kan ikke dø av dette, og den virkelige verden er fortsatt skjer som det alltid var. Husk at hvis du føler at verden er slipping bort og har rare tanker om virkeligheten og eksistens, at det kalles depersonalisering og er et symptom på hva som skjer i hjernen din. Hva du tenker er ikke Insanity, men det er ikke sannheten.
 3. 3
  Hvis du tar noen ulovlige ikke har fått resept narkotika, stoppe og stoppe nå. Dette gjelder spesielt visuelt aktive stoffer som LSD, cannabis og tryptamine (f.eks magic mushrooms) og fenetylamin (MDMA, meskalin) klasser av narkotika (bedre kjent som psykedeliske stoffer). Hvis du er seriøs om å få se ting slik du pleide å avstå fra alle stoffer. Du bør også unngå koffein, alkohol og tobakk før du har funnet ut hva som gjør det verre og hva som ikke virker.
 4. 4
  Få skikkelig søvn - Ikke for mye eller for lite. Enten vil forverre din visjon når du våkner.
 5. 5
  Meditere og trene hjernen din. Siden HPPD er en nevrologisk fenomen som forvrenger hva du egentlig ser - lesing, skriving, meditere, og alt som "øvelser" hjernen vil hjelpe det til å gro.
 6. 6
  Ta turer i naturen (unngå dem om natten, ser på hvordan i mørket HPPD er verre).
 7. 7
  Spise sunt (vitaminer, honning, frukt, salat, osv..).
 8. 8
  Trening, bør du gjøre noe som vil hjelpe deg å føle deg bedre som person. Til gjengjeld hjernen din vil bli helbredet.
 9. 9
  Slutt å tenke på det. Jo mer du bekymre deg og tenke på HPPD din, jo verre du føler om det, og verre vil det bli. Symptomene har en tendens til å øke når du tenke over tilstanden, så prøv og unngå tanken på det. I stedet fokusere på noe mer positivt.

Tips

 • Ikke bruke all din tid på å lese om HPPD på internett. Mange færre folk legge suksesshistorier enn Moan om det hele tiden, siden når de er ferdig med HPPD, de bryr seg ikke om det lenger. I stedet, gå ut og gjøre noe gøy så snart du er i stand til. Du fortjener det.
 • Lysnivåer kan ha en stor innvirkning på det visuelle, og etter en stund, noen opplever visuelle bare om natten eller under kunstig lys. Generelt, er fluorescent lys verste, og naturlig sollys er den beste, men overstimulering av det visuelle systemet kan være personlig et problem, og da iført solbriller kan noen ganger hjelpe, og også gjør at du ser kul.
 • Være forberedt på noen negative reaksjoner på din tilstand fra andre mennesker, spesielt folk i motsetning til bruk av narkotika som vil vise litt sympati. Selv mange narkotikabrukere tror HPPD ikke eksisterer, og kan prøve å forelese deg om hvordan det er alt i fantasien din. En betrodd venn kan gå en lang vei, men.
 • Det kan kreve noen store endringer i livsstil å tilpasse seg HPPD, men det har en positiv side også.
 • Du kan prøve psykoterapi som kognitiv-atferdsterapi med en ikke-dømmende rådgiver hvis du finner ting vanskelig, spesielt hvis du også prøver å takle en avhengighet.

Advarsler

 • Hvis du føler deg deprimert eller suicidal, umiddelbart komme i kontakt med en profesjonell.
 • Røyke marihuana kan heve symptomer på brukeren. Men vil ikke for alle.
 • Røyking marihuana er kjent for å øke symptomer på HPPD i enkelte individer.
 • Johannesurt synes å lindre symptomene hos noen individer, som gjør 5-HTP.

Ting du trenger

 • Den urokkelige troen på at denne tilstanden kan behandles.