Wke

Hvordan forberede seg på en maraton (nybegynner)

Løpere vil naturlig nok være interessert i å kjøre i maraton for å bevise at de kan gjøre det, og også i et forsøk på å komme inn først. Men før du prøver å kjøre på noen maraton, må man først etablere et opplæringsprogram for å bygge sin utholdenhet og styrke til å bygge sin kropp til trygt forsøke en slik prestasjon.. Enten du har planer om å eller en maraton er det svært viktig å forberede seg godt på forhånd. Her er en guide for å forberede en nybegynner løper for en maraton.

Trinn

Hvordan forberede seg på en maraton (nybegynner). Forstå at før du starter noen maraton trening, er et besøk til legen din ekstremt viktig.
Hvordan forberede seg på en maraton (nybegynner). Forstå at før du starter noen maraton trening, er et besøk til legen din ekstremt viktig.
 1. 1
  Forstå at før du starter noen maraton trening, er et besøk til legen din ekstremt viktig. Trening er ekstremt utmattende og vanskelig, og hvis du ikke er fysisk i god form, eller hvis du har noen fysiske skader det kan få alvorlige konsekvenser.
 2. 2
  Strekk daglig som det vil bidra til å styrke ryggen og hamstrings. Det er viktig også for magemusklene til å være fast og sterk. Maratonløping krever en sterk kropp. Spise riktig, drikke mye vann, og sørge for deg. Du kan finne du trenger ekstra søvn under trening så ikke bekjempe det eller ignorere det. Søvn er veldig viktig som det frisker kroppen.
 3. 3
  Vet at den ideelle tiden du skulle ha vært i gang er omtrent et år før du blir en maraton. Være komfortabel å kjøre en strekning på ca 3 og 6 miles, og opplæring i minst tre dager i uken i ca 15 miles eller mer.
 4. 4
  Lag en tidsplan for deg selv og følge den. Gjøre langturene i helgene vite at det er akseptabelt å kjøre saktere enn raskere. Det viktigste er at du dekker avstanden uansett hvor lang tid det tar. Ta walking pauser og stopp ofte å drikke.
 5. 5
  Ha et riktig kosthold. Ernæring er viktig når du trener for en maraton. Karbohydrater vil gi glykogen og protein vil bidra til å reparere muskelvev. Menn og kvinner trenger å konsumere 2000-2500 kalorier hver dag. 65% av kaloriene bør komme fra karbohydrater, særlig komplekse karbohydrater. 10% bør komme fra protein (du trenger 0,5 til 0,07 gram per pund av kroppsvekt hver dag). 20-25% av ditt totale kaloriene bør komme fra umettet fett. Vitaminer er sterkt anbefalt og vil gi deg tilstrekkelig tilførsel av mineraler som kroppen din trenger. Ta multi-vitaminer daglig som et supplement. Også, husk at du trenger rikelig med kalsium og jern.

Tips

 • Prøv å kjøre i kortere løp først. Fra og med avstander som 5k, 10k og en halv maraton. Dette vil være en god måte å øke avstander og bli vant til å kjøre i "rase" miljø.
 • Du bør følge disse trinnene i minst en måned før du går eller løper maraton.
 • Virkelig Hvis du kommer til å være trening for maraton du bør spise langt mer enn 2000-2500 CAL. Stoffskiftet tar så mye bare av seg selv må du gjenopprette næringsstoffer for musklene dine.

Advarsler

 • Ikke over det og jobbe kroppen for hardt.