Wke

Hvordan du kan forbedre din skrittlengde

Å ha et lengre steg kan gi deg den kanten du trenger når det kommer til å konkurrere i et løp. Lære hvordan du kan forbedre din skrittlengde er ikke vanskelig å lære, men du må holde på det og praksis.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din skrittlengde. Kjør på en daglig basis.
Hvordan du kan forbedre din skrittlengde. Kjør på en daglig basis.
 1. 1
  Kjør på en daglig basis. Jo mer du kjører, jo bedre skrittlengde og teknikken vil bli.
 2. 2
  Gjøre fremskritt ved å kjøre 50-200 meter, samtidig som veldig store fremskritt med dine skritt. Ikke bekymre deg om fart så mye som bekymre store fremskritt. Aldri gjøre dette under et løp. På den tiden bare å bruke normal skrittlengde.
 3. 3
  Vil hill gjentar så finn en bakke og sprint opp og sakte jogge ned, og deretter sprint opp den igjen. Hold gjør dette i 10-20 minutter. Husk å strekke, varme opp og kjøle ned.
 4. 4
  Stretching musklene vil hjelpe dem å bli sterkere, så sørg for at du alltid strekke før en kjører.
 5. 5
  Spør en trener å se deg kjøre en runde eller to, å ha ham fokusere på skjemaet. Din skride påvirkes av mange ting, blant annet armene, torso bevegelse, og selvfølgelig måten du plante føttene på hvert trinn. Din coach kan hjelpe deg å gjøre individuelle, spesifikke korrigeringer og improvements.Follow disse reglene, og aldri gi opp selv. Ditt mål vil bli oppnådd raskere jo hardere villig til å arbeide, og alltid huske at smerte er et tegn på svakhet som forlater kroppen.
 6. 6
  Prøv å få den forstand at bena er en del av et hjul som bare ruller sammen uten problemer. Tell fremskritt i det ene beinet for omtrent et minutt å forsøke å se hvor nær du kan komme til 90. Alternativt telle armen svinger eller telle skritt i 30 sekunder og multiplisere resultatet med to. Innse at optimal skrittlengde og kjører omsetning er like viktige.

Tips

 • Drikk rikelig med vann i løpet av dagen. Hydration format hjelper.
 • Her er en nyttig stretch: Finn en døråpning i huset ditt og legge seg ned. Deretter gjøre det så det ene beinet er gjennom døråpningen, mens du har den andre gå rett opp på veggen. Sakte flytte nærmere veggen slik at du til slutt danner en 90 graders vinkel med bena. Hvis det gjør vondt, flytte tilbake og jobbe deg oppover sakte. Ta det ned når du er klar, og gjør deretter det andre benet som var på bakken ved å gå på den andre siden av døren.
 • Ikke fokuser bare på fremskritt. Du må jobbe på alle andre aspekter ved å drive også, slik som fart, utholdenhet, pust og form.

Advarsler

 • Ikke overtrener. Dette er tragisk for mange en stjerne løper. Ikke kjør så mye at du blir skadet. Hvis du blir skadet, hvile. Avhengig av hvor alvorlig skaden er, kan du være i stand til å konkurrere fortsatt, men husk: mens din skade kan bli bedre, det kan også bli verre.
 • Du kan føle deg mye sårhet i baken etter å gjøre hill gjentar. Men, dette betyr vanligvis at du får sterkere.
 • Vite når og når man ikke skal bruke din nyvunne lang skrittlengde. I en langrenn rase, er det generelt ansett effektiv drift for å ta korte, raske skritt opp en bakke og utnytte langt skritt på nedoverbakke og leiligheter.