Wke

Hvordan bygge en sump seng

Hvis du er tapt i et myrlendt eller gjørmete område og trenger en rask ly, vurdere å bygge en sump seng, som vil holde deg tørr før du kan fortsette på din vei neste morgen.

Trinn

Hvordan bygge en sump seng. Se etter fire trær plassert slik at de gjør et rektangel, med ingen trær i midten.
Hvordan bygge en sump seng. Se etter fire trær plassert slik at de gjør et rektangel, med ingen trær i midten.
 1. 1
  Se etter fire trær plassert slik at de gjør et rektangel, med ingen trær i midten. De bør være godt fordelt.
  • Hvis du ikke finner trær i den formasjonen, kuttet nok stabil pol, (f.eks bambus). eller tynne loggene for å gjøre fire stativer. Bind dem sikkert. Plasser dem i gjørma slik at de danner et rektangel stor nok til å holde din kropp og ditt utstyr.
 2. 2
  Sikre to lignende lengde pinner til de lengste sidene i trekanten. Bruk snor, wire, siv, vinranker, eller hva annet er tilgjengelig. Pass på at pinnene er jevnt plassert og godt over bakken eller vannet. (Husk at vannet kan stige.)
 3. 3
  Lag en ramme for å sitte og ligge på. Lå solide pinner over de horisontale pinner, ta vare på at de er sterke nok til å holde vekten. Hvis du har nok streng, vintreet, etc., tilgjengelig, knytte pinner på plass for ekstra stabilitet.
 4. 4
  Sett en duk, slik som en frakk eller sovepose, over stokkene. Hvis du ikke har stoff tilgjengelig, kan du bruke brede blader og / eller gress i stedet.
 5. 5
  Tilbring natten på sump seng. Du vil ha en enklere hvile enn å være på bakken, og være mindre sannsynlighet for å bli plaget av dyr og småkryp.
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du tilfeldigvis har myggnetting eller ost klut med deg, henge den over toppen av sumpen sengen for å holde insekter unna.
 • Du kan holde nettingen ned ved å sette steinene på kantene eller poking pinner gjennom den i bakken.
 • Viktigheten av å bringe mesh eller i det minste dekker sump seng kan ikke overvurderes. Du kan være høyt og tørt over sumpen, men det er fortsatt mygg og andre bitende insekter rundt.
 • Å sove på en myr seng er ikke den samme opplevelsen som å sove på en madrass, ikke forvente å få en god natts søvn på det!

Advarsler

 • Pass på at kluten du setter over innleggene er pustende nok for deg til å sove inne.