Wke

Hvordan å kaste en krok slag

I denne artikkelen vil du lære hvordan å kaste en skikkelig hook, en av de mektigste slag. Det vil bli ganske enkelt hvis du praktiserer det.

Trinn

Hvordan å kaste en krok slag. Vurdere situasjonen før du kaster en punch.
Hvordan å kaste en krok slag. Vurdere situasjonen før du kaster en punch.
 1. 1
  Vurdere situasjonen før du kaster en punch. Hvis du ikke observere omgivelsene, vil et slag ikke hjelpe deg mye mot et mannskap på folk to ganger din størrelse.
 2. 2
  Ta en skikkelig boksing stance: sette begge bena parallelt med skuldrene, så ta med mest dominerende foten ene halvdelen av et skritt tilbake og litt bøy knærne.
 3. 3
  Holde en høy guard: begge hender stilt opp litt utenom øynene og noen få inches bort fra ansiktet. På denne måten kan du også forsvare et slag blir kastet på deg.
 4. 4
  Vri kroppen til din dominerende foten siden og rotere foran foten som om du knuse en feil. Samtidig rotere overkroppen også.
 5. 5
  Hold kroken i noe nær fordi hvis det er satt ut for mye, kan motstanderen lett blokkere det og du er vidåpne for et slag i ansiktet.
 6. 6
  Hit din motstander på et svakt punkt som tempel eller kjeve. Treffer kjeven med en krok kan føre til umiddelbar knock-out av motstanderen, og treffer tempelet kan føre til en umiddelbar knock-out til døden i desperate situasjoner, og hvis henrettet perfekt.
 7. 7
  Raskt gjenopprette fra å treffe motstanderen din og trekke tilbake til vokter posisjon. Dette er en perfekt tid å utføre en combo ved å kaste en annen trøkk på målet ditt mens de er ute av balanse.

Tips

 • Jab slag etterfulgt av plutselige bly krok kan være farligere enn bakre uppercut kroken.
 • Komme rotasjon fra hoftene er svært viktig fordi dette vil skille krok fra enten være en sterk krok eller en svak krok.
 • Komme tett nok til å være i stand til å nå ham med punch. Å vite hvor langt det er, må du øve.
 • Hold den andre armen hendig og klar til å forsvare. Hvis du ser ham prøver å slå deg med en rett slag, slo det vekk med håndflaten din ved å åpne din knyttneve og gjøre en lock-out bevegelse med hånden ved kontakt med knyttneven sin. Dette vil sende sitt slag like utenfor ansiktet ditt, og de vil være ute av balanse.
 • Raskt trekke tilbake til vakt posisjon, du vet aldri hva motstanderen din kan være i stand til å møte med.
 • Sørg for å holde neven stramt og ta kontakt med de to første knokene.

Advarsler

 • Aldri forutse noe motstanderen gjør. Alt han trenger å gjøre er falske, og hvis du bite på den falske, vil du mest sannsynlig miste kampen.
 • Til alle dere "street fighters" der ute, og tro meg det skjer mye. En krok-PUNCH er ekstremt ineffektiv som et angrep uten rett hendelsesforløpet. Gjennom personlig erfaring, er det veldig lett å riste av seg en krok slag hvis den utføres tilfeldig. Bruk den når motstanderen vekt er skiftende retning din valgte hånd. Hvis de fortsatt er, det er som du treffer dem med en skum balltre eller noe.
 • Din motstander kan prøve å bruke bena og armene til å gjøre en kontring. Være klar.
 • Han kan ha venner rundt så se på ryggen og sørg for å vurdere situasjonen.
 • Fighting kan føre til rettslig forfølgelse, alltid være den ene forsvare deg selv, ikke den egge eller trykke konfrontasjon.
 • Kroken er ikke den raskeste slag har det vil være åpen i lang tid, i en bekjempelse miljø.